Dataton watchout

Produksjons-og avspillingsystem for multi-display applikasjoner.

WATCHOUT er den langt enkleste, raskeste og mest pålitelige måten å lage spektakulære presentasjoner på. Fra den minste konferansen hele veien til å kartlegge de mest kjente bygningene i verden, WATCHOUT stiller opp med over 15 års uovertruffen ytelse og pålitelighet.

Kompleks enkelhet

Med WATCHOUT ønsket vi å gjøre det virkelig enkelt å produsere multi-skjerm presentasjoner. Og det er fortsatt vårt hovedprinsipp i løpet av årene som vi har lagt til alle de kule, nye, ofte ganske komplekse, ferdighetene våre kunder har behov for, slik at de kan være i forkant.

Bunnsolid fleksibilitet

The show must go on. Vi sørger for bunnsolid ytelse fra A til Å. Med over 15 års erfaring i tusenvis av produksjoner og presentasjoner av alle slag, over hele verden, kommer ikke noe annet i nærheten. Hva er mer enestående fleksibelt enn WATCHOUT - multi-skjerm presentasjonenes sveitserkniv?

Audioteknikk leverer alt du trenger

Audioteknikk leverer alt du trenger til et velfungerende Watchout system. Om du er installatør eller sluttkunde kan du kontakte oss for å få en god løsning til akkurat ditt behov. Vi kan hjelpe deg hele veien med å konfigurere og sette opp systemet i tillegg til å levere stabile Dataton produkter.

WATCHOUT

Last ned siste versjon av WATCHOUT fra Datatons egen nettside.

Dataton WATCHOUT

Dataton Produkter

Referanseprosjekter

forsvaretlogo
Referanse - GS1 Norway
Referanse - Vikingskipshuset
Referanse - Demokratisenteret
Referanse - Lofotr Vikingmuseum

Kontakt oss for å se hva Dataton WATCHOUT kan gjøre for ditt prosjekt!